До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний хронометрист
  • Генеральні медіа партнери
  • Партнери
  • Партнер дистанції 21 км
  • Благодійний партнер
  • Генеральний партнер
  • Спортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний партнер
  • Під патронатом

Новини

28.10.2016

Грандіозна спортивна подія GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2016

 

Прес-реліз від 27.10.2016

6 листопада у Львові відбудеться головний біговий старт західної України – GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2016. Захід організований компанією Run Ukraine за підтримки Львівської міської ради. Напередодні забігу, 27 жовтня, у Львові відбулась прес-конференція за участю організаторів та представників Львівської міської ради.

Вперше біговий захід подібного масштабу відбудеться у місті Львові центральними вулицями в одне коло. Старт та фініш усіх дистанцій запланований біля Львівської опери. Маршрут півмарафону пролягатиме містом такими вулицями: вул. І. Гонти, вул. Листопадового Чину, площа Св. Юрія, вул. Шептицьких, вул. Антоновича, вул. Академіка А. Сахарова, вул. Д. Вітовського, вул. Шота Руставелі, вул. Левицького, вул. Пекарська, вул. Лисенка, вул. Беринди, вул. Коперника, вул. П. Дорошенка, проспект Шевченка.

У зв’язку з проведенням марафону, 6 листопада з 8:00 до 14:00 будуть ускладнення в русі приватного транспорту та зміни в русі громадського транспорту вулицями, якими пролягатиме маршрут забігу.

«Будуть внесені зміни в рух громадського транспорту. Вулиці, якими пролягатиме забіг, будуть закритими. Організатори по усьому маршруту забігу мають розмістити відповідні оголошення та інформацію. Наперед просимо мешканців вибачити за незручності», – зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

Львівський півмарафон – це частина бігової ліги Run Ukraine Running League 2016, що проходить по всій Україні. У Львові відбудеться завершаючий етап. Ця подія вперше пройде у місті. Ми хочемо, щоб півмарафон став традицією для Львова та сприяв розвитку спортивного туризму. Зараз ми працюємо над контролем необхідного медичного забезпечення та інформуємо мешканців міста про подію, пропонуємо кожному долучитися до неї. Якщо ви не можете стати учасником півмарафону, ми рекомендуємо розпочати з ролі глядача. Варто зробити перший крок!” – закликає генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

За попередніми даними, у GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2016 візьме участь 1400 бігунів з різних країн світу. У програмі заходу зазначені чотири дорослі забіги: 21, 0975; 10; 5 і 2 км та три дитячі дистанції: 1000, 500 і 100 метрів.

Загальний призовий фонд змагання – майже 60 000 грн. Переможці в абсолюті на півмарафонській дистанції отримають по 5 000 грн. Традиційно для заходів Run Ukraine грошові призи отримають і перші три атлети на півмарафонській дистанції у семи вікових категоріях.

Кожен фінішер дистанції 21,0975 км отримає пам’ятну медаль на фініші.

Невеличкі підйоми та спуски зроблять маршрут цікавим, мотивуючи на кращі особисті результати.

Учасники прес-конференції: заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

Довідка

GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2016 стане завершальним етапом Run Ukraine Running League, що складалася з 5 етапів: Nova Poshta Kyiv Half Marathon, Interpipe Dnipro Half Marathon, Odesa Half Marathon, Wizz Air Kyiv City Marathon,  Grand Prix Lviv Half Marathon. Це буде незабутнє закінчення бігового сезону, яке увійде в історію.

Головним призом Run Ukraine Running League є участь у паризькому марафоні The Schneider Electric Marathon de Paris 2017, що відбудеться 9 квітня.

Реєстрація на GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2016 за посиланням www.lvivhalfmarathon.org.

Натхненниками афіші львівського напівмарафону з зображенням лева стали автори пабліку “Так люблю той Львів, що бракує ми слів”.

Генеральний спонсор GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2016 – Молокія.

За додатковою інформацією звертайтеся:

Дар’я Савченко

моб.тел: + 38067 209 57  54

Email: [email protected]

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 995 27 67

email: [email protected]