До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний хронометрист
  • Генеральні медіа партнери
  • Партнери
  • Партнер дистанції 21 км
  • Благодійний партнер
  • Генеральний партнер
  • Спортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний партнер
  • Під патронатом

Медіа

03.12.2020

Не бігом єдиним: Run Ukraine спільно з Sapik Team презентують проєкт Triathlon Ukraine та анонсують календар змагань з триатлону

У новий спортивний сезон 2021 року компанія Run Ukraine входить з амбітними планами — спільно з одним із найтитулованіших триатлоністів України Данилом Сапуновим та його командою Sapik Team ми створюємо новий проєкт Triathlon Ukraine, який організовуватиме змагання з триатлону, дуатлону й акватлону в Україні.

 

Run Ukraine вже 10 років об’єднує людей, захоплених спортом та здоровим способом життям, організовуючи наймасовіші забіги в Україні. Настав час розширити горизонти, дати нашим учасникам можливість спробувати себе у нових видах спорту, кинути собі сміливий виклик, отримати новий досвід і об’єднатися у єдине глобальне ком’юніті.

 

А триатлон — це якраз той самий етап розвитку спортсмена-любителя, який слідує після бігу, який дає розуміння, що попереду ще багато спортивних цілей, які чекають на досягнення.

 

 

«Триатлон — це історія, про яку ми говоримо в команді не перший рік. Наразі більша частина топ-менеджменту Run Ukraine є учасниками триатлонних стартів, тож, я гадаю, час прийшов.

П’ять останніх років ми працювали над створенням Бігової Ліги в Україні, і 2020 рік мав бути певним підведенням підсумків. Ситуація з карантином внесла свої корективи, але ми продовжуємо рухатися далі, впроваджуючи в різних форматах свою місію — популяризацію цінностей здорового способу буття.

Перед нами сьогодні стоїть завдання протягом наступних п’яти років зробити так, щоб триатлонних стартів в Україні стало більше, підняти організаційний рівень подій, стимулювати розвиток спортивної спільноти, адже, створюючи подібні продукти, ми створюємо здорову Україну, де цінності здорового життя транслюємо у майбутні покоління», — генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

 

 

Триатлон — це не просто спорт, це особливий стиль життя, організації дозвілля, мислення. Він створює середовище спілкування та розвиває спільні цінності. І ми дуже раді, що на своєму шляху зустріли однодумців з Sapik Team.

 

Triathlon Ukraine поєднав компетентність та досвід двох найсильніших команд у своїй справі — організаторів Run Ukraine і професійних триатлоністів і тренерів з Sapik Team.

 

За версією Ironman, гонки, яку проводить Всесвітня організація з триатлону, Sapik Team — найкраща команда з триатлону в Україні, 18-та в Європі та 130-та у світі. А засновники команди — Данило Сапунов та Анастасія Черненко — одні з найтитулованіших триатлоністів України.

 

 

«Сьогодні, оцінюючи ситуацію, я впевнений, що український триатлон досягнув високого рівня, і настав час зробити наступний крок у його розвитку. Цим кроком є серія стартів Triathlon Ukraine.

Завдяки спільними зусиллями з Run Ukraine не за горами час, коли до України з’їжджатимуться триатлети зі всього світу», — коментує співзасновник Sapik Team Данило Сапунов.

 

 

Команда Triathlon Ukraine у 2021 році оранізує п’ять стартів, починаючи з дуатлону і завершуючи половинкою класичної дистанції з триатлону.

 

Усі п’ять стартів Triathlon Ukraine відбудуться на високому рівні організації, до якого вже звикли учасники забігів від Run Ukraine. У 2021 році змагання проходитимуть лише в Києві за підтримки Департаменту молоді та спорту м. Києва.

 

Розклад стартів Triathlon Ukraine на сезон 2021 року:

 

Тож пропонуємо всім охочим стати частиною Triathlon Ukraine та спробувати свої сили у плаванні, бігу та велоспорті. Не гарантуємо, що буде легко, але стовідсотково на нас чекає цікава, дружня та незабутня пригода, яка змінить нас на краще.

Реєстрація на старти відкриється незабаром. Слідкуйте за нашими новинами на сайті та у мережах Facebook та Instagram

 

Давайте спробуємо дещо більше у 2021 році!