До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний хронометрист
  • Генеральні медіа партнери
  • Партнери
  • Партнер дистанції 21 км
  • Благодійний партнер
  • Генеральний партнер
  • Спортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний партнер
  • Під патронатом

Медіа

10.03.2020

Отримай додатково 10% кешбеку разом з Sportbank

Офіційним титульним партнером дистанції 10 км в рамках Бігової Ліги Under Armour Ukrainian Majors Running League 2020 став перший спортивний мобільний банк Sportbank. Всі учасники заходів Run Ukraine та клієнти Sportbank зможуть отримати додатковий кешбек на реєстрацію на забіги Run Ukraine.

“Кожен бізнес, який приєднується до нашої ліги, буде доповнювати її з певної сторони. Разом ми створюємо продукт, якість якого буде належно оцінена учасниками. Для Run Ukraine співпраця зі Sportbank — це впровадження нових стандартів та різноманітних сервісів, які ми хочемо реалізувати разом, від програми лояльності та до можливості кредитування”, — коментує співпрацю генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

Найближчим часом бігуни, купуючи реєстрацію на забіги Run Ukraine за допомогою картки Sportbank, зможуть повернути частину коштів.

“На етапі розробки концепції мобільного банку Sportbank, ми обрали чітку і зрозумілу нішу – спорт, і сконцентрувалися на підтримці людей, захоплених активним способом життя. Наша задача зробити Sportbank фінансовим партнером захопленних спортом українців і пропонувати найкращі спортивні офери, а мрія всієї команди створити велике ком’юніті людей, які полюбляють проводити активно час. Для того, щоб реалізовувати нашу місію, драйвити українців займатися спортом і зробити такі заняття регулярною звичкою, популяризувати активний спосіб життя серед населення країни, ми запартнерились із Run Ukraine, коментує CEO Sportbank Денис Саприкін. Підтримка здорового способу життя це невід’ємна частина стратегії розвитку Sportbank і ми, як і обіцяли, активно рухаємося в цьому напрямку, обираючи кращих партнерів для ефективної синергії і співпраці. Ми продовжуємо концентруватися на мобільному додатку та його функціональності, а Run Ukraine професійно займуться тим, що у них виходить найкраще: організацією наймасштабніших бігових подій в нашій країні”.

Розрахувавшись за реєстрацію на забіги Run Ukraine карткою Sportbank, ви отримаєте одразу два кешбеки, які потім зможете витратити на найрізноманітніші покупки:

 

Отримати картку

 

Також цього року фінішери дистанції Sportbank Run 10 km зможуть взяти участь у загальному заліку Under Armour Ukrainian Majors Running League й отримати медаль фінішера Ліги, подолавши всі сім стартів на 10 км.

Пробігти дистанцію Sportbank Run 10 km у 2020 році можна буде на кожному з семи заходів Under Armour Ukrainian Majors Running League:

 

Довідка

Sportbank — перший спортивний мобільний банк у смартфоні, сфокусований на українцях, що ведуть активний спосіб життя.

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 40 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

 

Титульний партнер дистанції — Sportbank

Організатор — Run Ukraine

 

Контакти:

Анастасія Руссу

тел: +380 50 178 1168

email: [email protected]

 

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 995 27 67

email: [email protected]