До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний хронометрист
  • Генеральні медіа партнери
  • Партнери
  • Партнер дистанції 21 км
  • Благодійний партнер
  • Генеральний партнер
  • Спортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний партнер
  • Під патронатом

Новини

21.07.2020

Стартовий номер і медаль на фініші: розказуємо, як це — бігати онлайн

Що таке онлайн-забіг? Який сенс бігати онлайн? Що я отримаю від участі в онлайн-забігові? Як бігти онлайн? Як отримати стартовий пакет? Чи буде медаль? Хто слідкуватиме за результатами? Якщо ці та подібні питання виникають у тебе й ти вагаєшся, бігти чи не бігти онлайн, ця стаття була створена саме для тебе.

(Спойлер — однозначно бігти!)

 

Що таке онлайн-забіг?

Онлайн-забіг — це індивідуальний забіг на певну кількість кілометрів, які учасник повинен подолати у конкретні дати. Наприклад, старт, який відкриває цьогорічну Бігову Лігу — 5th MOLOKIYA LVIV HALF MARATHON ONLINE, відбудеться 22–23 серпня. Саме протягом цих двох днів учасник, зареєстрований на цей захід, повинен подолати обрану дистанцію. Час, маршрут і місце забігу учасник обирає самостійно.

Тобто незалежно від того, де ти знаходишся в дні старту — у Львові чи Харкові, у Житомирі чи в Херсоні, на правому чи лівому березі Києва — ти можеш пробігти свою дистанцію та стати частиною масштабної спортивної події. І під час твого онлайн-забігу все буде по-справжньому. Так, не буде спільного старту в унісон з тисячами бігунів, не буде стартового пострілу, натовпу вболівальників і теплих обіймів на фініші, але подолані кілометри будуть справжніми. Справжнім буде твій піт, твоя боротьба і твоя перемога. Справжньою буде і медаль на фініші, і шалені емоції, які вмотивують рухатися далі, до нових вершин. Адже це саме те, за що ти так цінуєш наші старти!

 

Навіщо бігати онлайн?

Онлайн-забіг — це особливі відчуття. Це самоорганізація та самоконтроль. Це індивідуальний старт з відчуттям того, що разом з тобою в унісон б’ються тисячі бігових сердець і не лише в Україні, а й по всьому світу. Вони стартують не поруч з тобою, але разом з тобою. І ви разом крок за кроком долаєте ці кілометри, і разом робите масштабний забіг можливим в умовах карантину.

Бігти онлайн у 2020 році — довести, що жодні обставини не змусять нас, бігунів, опустити руки.

Бігти онлайн у 2020 році — це не втратити фізичну підготовку й мотивацію. Адже це будуть справжні забіги з усіма атрибутами офлайну: з програмою підготовки, іменним стартовим номером, офіційним браслетом заходу, рюкзаком, електронним гідом учасника, дипломом фінішера та медаллю.

Бігти онлайн у 2020 році — це підтримати біговий рух в Україні. І підтримати нас, організаторів.

 

 

 

Ок, а як бігти онлайн?

Перш за все потрібно обрати дистанцію — 4.2 км, 10 км, 21 км або 42 км (тільки для Київського марафону), обрати забіг (або всі п’ять) і зареєструватися.

Якщо зробити це під час ранньої реєстрації, то можна отримати стартовий набір з іменним стартовим номером і медаллю перед забігом (до речі, вартість доставки Новою Поштою включено у вартість реєстрації як для бігунів в Україні, так і для іноземних учасників за кордоном). А якщо під час пізньої — то іменний стартовий номер надсилається на електронну пошту, а решта — через 21 день після забігу.

Потім треба обрати, у який із двох днів (суботу чи неділю) бігти, обрати час і скласти маршрут.

Перед стартом прикріпити стартовий номер, аби впізнали всі «свої», і ввімкнути програму для трекінгу, яка зафіксує твою дистанцію (зайти у програму та натистуни “старт”). Все, далі лише ти й біг. І незабаром фініш, відчуття перемоги над собою й медаль.

 

 

Також після забігу потрібно надіслати скрін пробіжки з програми-трекера або посилання на особистий кабінет на пошту [email protected] протягом трьох днів після забігу. Після підтвердження результатів ми надішлемо тобі диплом фінішера з персональним часом. Особливо важливим цей пункт є для тих, хто планує пробігти усю Лігу й отримати медаль фінішера Under Armour Ukrainian Majors Running League 2020 Online, оскільки ми надсилатимемо медаль тільки після перевірки результатів.

Отже, онлайн-забіг — це пригода, яка відкриє для тебе біг по-новому, яка подарує незабутні емоції та відчуття співпричетності з усіма бігунами світу.

 

Давай #бігтиразом онлайн!