До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний хронометрист
  • Генеральні медіа партнери
  • Партнери
  • Партнер дистанції 21 км
  • Благодійний партнер
  • Генеральний партнер
  • Спортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний партнер
  • Під патронатом

Новини

12.12.2019

Стартувала реєстрація на Molokiya Lviv Half Marathon 2020

У Львові 14 червня 2020 року відбудеться міжнародний півмарафон 5th Molokiya Lviv Half Marathon. Цього року команда організаторів Run Ukraine очікує майже 4500 учасників. А це означає, що ця бігова подія знову стане найбільшою на Західній Україні!

У 2020 році 1 долар США за кожного фінішера буде спрямований на благодійність.

“Ювілейний Львівський півмарафон – це надзвичайно важлива подія як для львів’ян, так і для компанії Run Ukraine. З року в рік ми зростаємо, учасників більшає, а організація кращає. Ми дослуховуємося до відгуків учасників та партнерів, і це дозволяє нам розвиватися та вдосконалюватися, – говорить генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.Але наше бачення не обмежується лише стандартами якості. Наступні п’ять років ми працюватимемо над створенням бренду, який працюватиме з інтересами любителів, професійних атлетів та громадських і благодійних організацій. Ми створюємо дещо більше від звичайних бігових подій”.

Маршрут головного бігового старту Західної України вже п’ятий рік поспіль буде пролягати центральними вулицями міста в одне коло. Старт та фініш усіх дистанцій відбудеться біля Львівської опери. Сам захід має найвищу оцінку – 5 зірок від Європейської легкоатлетичної асоціації. Це найвищий рівень сертифікації та оцінювання, який розроблений провідними фахівцями Європи. 

Кожен з учасників зможе обрати дистанцію до смаку: 21 км, 10 км, 4.2 км, пробігти естафету або “ветеранську десятку” (дистанція для ветеранів АТО). Вперше бігуни, які долатимуть мінімарафон 4.2 км, здобудуть медалі. На наймолодших учасників чекають дитячі дистанції – також із медалями.

Цьогоріч призовий фонд змагань збільшений на 50%, зі 124 000 до 185 000 гривень. Грошову винагороду отримають абсолютні переможці, призери в семи вікових категоріях серед чоловіків та жінок на дистанції півмарафону та спортсмени, що встановлять рекорди траси, а також перші три місця серед команд 4х21 км та естафет 3х5+6.0975 км.

 

Титульним партнером Львівського півмарафону залишається компанія “Молокія”.

“Вже п’ятий рік поспіль Molokiya Lviv Half Marathon об’єднує людей зі спільною метою – бути здоровими. Людей, які своїм прикладом надихають та додають віри в себе. Компанія “Молокія” – це велика сім’я небайдужих людей, яким не однаково, як ви харчуєтесь і як себе почуваєте. Ми любимо те, що робимо! Для нас важливо підтримувати події та заходи, спрямовані на популяризацію здорового способу життя. Впевнені, що 2020 рік згуртує більше учасників забігів, а наші друзі з Run Ukraine порадують нас та усіх атлетів біговими новинками”, – заявив Віталій Ковальчук, голова компанії “Молокія”.

 

Нагадаємо, що цей захід також є одним з етапів Ukrainian Majors Running League, яка об’єднує сім бігових змагань в шести містах України: Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові та Запоріжжі. За кожний етап бігуни, які візьмуть в ній участь у сезоні 2020, накопичуватимуть бали, а наприкінці сезону найкращі з них будуть нагороджуватися у семи різних класифікаціях для любителів та професіоналів.

Учасники, які здолають усі сім етапів Ukrainian Majors Running League отримають почесну медаль від засновників Ліги компанії Run Ukraine.

 

Реєстрація на офіційному сайті – https://lvivhalfmarathon.org/

 

Титульний партнер – Молокія

Організатор – Run Ukraine

 

Контакти:

Ангеліна Дорофєєва

моб.тел: +380 99 139 95 07

email: [email protected] 

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 995 27 67

email: [email protected]