До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний хронометрист
  • Генеральні медіа партнери
  • Партнери
  • Партнер дистанції 21 км
  • Благодійний партнер
  • Генеральний партнер
  • Спортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний партнер
  • Під патронатом

Новини

15.12.2020

Відкрито реєстрацію на 6th MOLOKIYA LVIV HALF MARATHON 2021

15 грудня компанія Run Ukraine відкрила на забіги Ukrainian Majors Running League 2021. У 2021 році Бігова Ліга складатиметься з 5 етапів та об’єднає 5 найбільших забігів у 4 містах України: Києві, Одесі, Дніпрі і Львові.

6th MOLOKIYA LVIV HALF MARATHON 2021 відбудеться 22 серпня 2021 року. Він стане другим етапом Бігової Ліги.

Тож 22 серпня ми знову зустрінемося та розжаримо львівську бруківку своїми кросівками. Лише уяви: занурюєшся в атмосферу міста та біжиш львівськими вуличками серед тисяч однодумців, перетинаєш фінішну лінію та одягаєш медаль на шию.

Це ж саме ті відчуття, за якими ти так скучив! І ми пропонуємо насолодитися ними знову в 2021 році. 

 

«Особисто я проголошую ці слова щоденно: “Я вірю у хороший рік”. Адже нам потрібно підніматися з того занурення, куди нас помістив карантин, і це питання не лише фінансових зобов’язань, а й духовного та фізичного стану життя. Наша діяльність створює певний баланс, який дає мотивацію, що веде до саморозвитку особистості, — вважає генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький. Це не лише скинуті кілограми та медалі, це щось більше, що ми отримуємо, і кожен отримує щось своє. 

Ми віримо у сезон 2021. Так, ми маємо різні сценарії, і будемо боротися, щоб події відбулися. Ми будемо рухатися так, наскільки це буде можливо і безпечно. Разом з вами ми проходимо усі непрості часи і це, мабуть, найважливіше. Ми віримо в хороший рік, ми віримо в вас і віримо: це потрібно нашій країні».

 

У межах 6th MOLOKIYA LVIV HALF MARATHON 2021 учасники можуть обрати індивідуальні забіги на дистанції 4.2 км, 10 км, 21 км, командні забіги та естафети, дитячі та сімейні забіги. Зареєструватися на захід можна на цьому сайті.

Титульним партнером Львівського півмарафону вкотре стала компанія Молокія.

 

Календар Бігової Ліги Українських Мейджорів 2021 ми спланували таким чином, щоб мінімізувати ризики скасування чи перенесення заходів через карантинні обмеження. І Львівський півмарафон стане другим у календарі Ліги 2021.

 

Ukrainian Majors Running League 2021 — це спортивна пригода, яка надасть можливість не лише випробувати своє тіло, пробігти дистанції та здобути медалі, а й помандрувати Україною: відкрити сезон на березі Чорного моря, відсвяткувати 30-річчя незалежності України у Львові, замилуватися чарівними панорамами Києва та встановити personal best на швидкісній трасі в Дніпрі.

А ще в цю пригоду можна взяти друзів! А ще — отримати шосту медаль фінішера Ліги, якщо пробіжите її всю!

 

Загалом календар Ukrainian Majors Running League 2021 виглядає так:

? 13 червня — 6th TAVRIA V ODESA HALF MARATHON 2021

? 22 серпня — 6th MOLOKIYA LVIV HALF MARATHON 2021

? 18-19 вересня — 11th WORK.UA KYIV HALF MARATHON 2021

? 23-24 жовтня — 12th WIZZ AIR KYIV CITY MARATHON 2021

? 14 листопада — 6th INTERPIPE DNIPRO HALF MARATHON 2021

 

І на всі п’ять забігів ви можете зареєструватися вже сьогодні!

 

Давайте #бігтиразом у 2021 році!