До старту
залишилось
sponsor
  • Офіційний хронометрист
  • Генеральні медіа партнери
  • Партнери
  • Партнер дистанції 21 км
  • Благодійний партнер
  • Генеральний партнер
  • Спортивний партнер
  • Організатор
  • Офіційний партнер
  • Під патронатом

Медіа

04.05.2018

Молокія – титульний спонсор 3rd Molokiya Lviv Half Marathon

 

Компанія “Молокія” стала титульним спонсором найбільшого бігового півмарафону у Львові – 3rd Molokiya Lviv Half Marathon , який відбудеться 10 червня.

 

“Розвиток гарної події можливий за умов успішної колаборації бізнесу, громадськості та державних установ, це наша модель синергії. Сьогодні ми підписуємо контракт з ТМ “Молокія” на титульне спонсорство Львівського півмарафону, що для цієї події є історично важливим кроком. 2 місяці тому ми відвідали виробництво Тернопільського молокозаводу, познайомилися з командою і я особисто був дуже натхненний. В першу чергу, кількістю задіяних молодих фахівців та їх ставленням до виробничого процесу, їх увагою до всіх без винятку етапів випуску продукції – від технологічної обробки до підбору упаковки. Цінності компанії “Молокія” збігаються з цінностями, яких дотримується команда Run Ukraine – що дає ту синергію, яка дозволить зробити Львівський півмарафон одним з кращих регіональних бігових подій України” коментує генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

 

Підтримуючи спортивні заходи у різних містах України, «Молокія» допомагає формувати здорове суспільство через здорові продукти харчування.

 

«Своєю участю хочемо показати, що займатись спортом не лише корисно, це насамперед цікаво й весело, а здоров’я – це особиста перемога кожного з нас. Ми соціально орієнтована компанія, завдяки таким заходам маємо можливість донести важливість спорту та здорового харчування, адже мета у нас одна –  зробити внесок у Ваше здорове майбутнє!» зазначає голова правління компанії «Молокія» Солтис Віктор Петрович.

 

Компанія “Молокія” та Run Ukraine співрацюють з 2016-го року, коли у Львові відбувся перший півмарафон. За два роки проведення забігу участь у ньому взяли близько 4000 тисяч професійних бігунів та спортсменів-аматорів з різних країн світу. Крім того, тисячі вболівальників долучилися до бігового руху в Львові.

 

3rd Molokiya Lviv Half Marathon відбудеться 10 червня. У програмі півмарафону заплановані три індивідуальні забіги на дистанціях: 21,0975 км, 5 км, та 2 км. У 2018 році вперше пройде естафетний забіг: 1х10 км + 1х11,0975 км під назвою HeForShe Lviv Half Marathon Relay та естафета для чотирьох учасників: 3х5 км + 1х6,0975 км, що має назву Under Armour Relay. Традиційно організатори півмарафону запропонують маленьким учасникам вийти на старти дитячих забігів: 1 000 м, 500 м та 100 м та родинами на сімейний забіг 2 км.

3rd Molokiya Lviv Half Marathon – є одним із етапів бігової ліги Run Ukraine Running League , що включає у себе старти в п’яти містах України.

 

Довідка:

Компанія «Молокія» – це велика сім’я, що вже близько 20 років проявляє свою любов до мільйонів українських родин, виготовляючи корисні молочні продукти з натурального FRESH молока. Уся продукція виготовляється без використання штучних барвників, штучних ароматизаторів та без консервантів. Враховуючи надзвичайну цінність молочного білку, компанія «Молокія» створила особливі продукти для здорового раціону – білі йогурти «Молокія». Їхня особливість – додаткове збагачення продукту високоякісним молочним білком. Відтак, організм додатково отримує більше користі без збільшення у продукті кількості жирів і вуглеводів. На фініші кожен учасник забігу отримає білий йогурт «Молокія» для відновлення сил після дистанції. Молокія. Молоко, яке тебе любить.

 

Run Ukraine – організатор найбільш масштабних бігових подій України. З 2010 року компанія провела більше 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Місія Run Ukraine – організовувати спортивно-масові заходи найвищого рівня та надихати людей займатися бігом.

 

Компанія є організатором бігової ліги «Run Ukraine Running League», що включає у себе сім заходів у п’яти містах України. Це:

Сайт компанії: runukraine.org

 

Для ЗМІ:

реліз укр.: https://goo.gl/h1gnxD

реліз рос.: https://goo.gl/Ym25pT

 

Контакти:

Оксана Модієвська

email: [email protected]

тел.: 050 243 71 50

 

Вікторія Веремієнко

email: [email protected]

тел: 067 995 27 67